EIGEN VERVOER

Nabij E19-E313/E34, Ring Antwerpen, A12. De Vestinglaan is een éénrichtingsstraat en best vanuit de Parklaan te bereiken. GPS: kruispunt van de Vestinglaan en de Pastoor Moonslaan. Parkeer op de parking halverwege de Vestinglaan, dit is een van de ingangen van Fort 5. Er is extra parkeerplaats aan het Kerkplein (zijstraat Prins Boudewijnlaan) en nabij het kruispunt De Burletlaan – Fort V straat. In het park zijn houten richtingaanwijzers voorzien met daarop ‘Het Bolwerk Coworking’. De wandelroute hieronder geeft de weg aan vanaf de parking aan de Vestinglaan.

 

PARKING

parking1.PNG

Parking 1: Kerkplein

Je kan van hieruit door het park wandelen naar het Bolwerk door de pijlen naar ‘coworking het Bolwerk’ te volgen.

parking 2.PNG

Parking 2: Vestinglaan

Dit is de parking vlakbij het Fort. Gelieve de zones te respecteren waar wel (groene zones) en niet (rode zones) geparkeerd mag worden.

Parking 3: de Burletlaan

Je kan van hieruit door het park wandelen naar het Bolwerk door de pijlen naar ‘coworking het Bolwerk’ te volgen.

 

OPENBAAR VERVOER

TRAM

Tram 7 en 15 richting Mortsel (halte H. Kuijpersstraat, stap 7 min.). In het park zijn houten richtingaanwijzers voorzien met daarop ‘Het Bolwerk Coworking’. De wandelroute hieronder geeft de weg aan vanaf de parking aan de Vestinglaan.

TREIN

Het dichtstbijzijnde treinstation is Mortsel, ‘Oude God’ (24 min te voet, of neem tram 15 of 7 richting Antwerpen, halte H. Kuijpersstraat en stap 7 min.). In het park zijn houten richtingaanwijzers voorzien met daarop ‘Het Bolwerk Coworking’. De wandelroute hieronder geeft de weg aan vanaf de parking aan de Vestinglaan.

BUS

Bus 32 richting Edegem rijdt langs Fort V, halte Kerkplein-Edegem (stap 5 min.). In het park zijn houten richtingaanwijzers voorzien met daarop ‘Het Bolwerk Coworking’. De wandelroute hieronder geeft de weg aan vanaf de parking aan de Vestinglaan.

 

WANDELROUTE

Volg in het park de houten richtingaanwijzers met ‘Het Bolwerk Coworking’. Je komt zo bij het binnenfort. Ga door de grote, groene poort naar binnen. Houd rechts, je passeert de fietsenstalling. Ga door de deur en neem de wenteltrap naar boven. Boven aangekomen ga je linksaf voor de ruimtes van het Bolwerk. Rechtsaf bevindt zich onze Meetingroom.

 

GPS

Het beste is om het kruispunt van de Vestinglaan (in Edegem!) en de Pastoor Moonslaan in te geven. De lengte en breedtegraad coördinaten van de parking aan de Vestinglaan zijn: 51°10'09.2"N en 4°25'50.8"E.