Steven de la Ruelle: Voor ik met Concreat begon, werkte ik in een team van 12 personen. En plots zat ik alleen aan mijn keukentafel mijn onderneming uit te bouwen. Ik had wel veel contact met mijn leveranciers en klanten, maar ik miste collega’s om me heen. En dan leek coworking de perfecte oplossing voor mijn kluizenaarsbestaan. Op aanraden van iemand bij CityZIne, ben ik bij BLWRK terechtgekomen toen ze net openden. Dus ik ben de eerste of tweede coworker die zich bij BLWRK aansloot. Het leek me de perfecte locatie. De ligging was goed ten opzichte van mijn thuis en klanten, er is een parking, ik kan mijn klanten hier ontvangen. En het gebouw zelf, het Fort, is natuurlijk ook heel inspirerend. Er zijn hier geen rechte muren, heel veel wit met een natuurlijke lichtinval. Dat werkt wel voor mij. En nu zitten hier ook veel andere coworkers, dus het sociaal contact is ook heel aangenaam.

Het ganse interview met Steven de la Ruelle en Sarah van den Bulcke van Concreat Events, Bolwerkers van het eerste uur, vind je hier op de website van Bar d’Office

Heel fijne collega-freelancers, toffe sfeer, unieke plek, veel bomen en water lekker dicht in de buurt. Netwerken gebeurt hier vanzelf en zonder masker, geen gedoe, geen opgeblazen ego’s. Kortom: super in goede en in kwade dagen.
Annemie Willems

Inspiratie. Netwerk. Positieve energie. Plezier.
Frank During

Aangename collega’s met goed advies, raad en een schouderklopje.
Annemie Engels

Alleen is maar alleen.
Tom Adriaensen

Doorwerken zonder afleiding in een inspirerende omgeving!
Sara Smeekens

Productief werken tussen andere zelfstandigen.
En het veilige gevoel van een 3m dikke muur!
Ivo Boeykens

Contacten met andere zelfstandigen, gezelligheiden interessante contacten leggen.
Natalie Blauwens

Community, fun, omgeving, dynamiek.
Philippe Michiels