Organiseer je evenement op een plek die energie en inspiratie genereert.

Dit zijn de indoor en outdoor event spaces in ons authentieke Fort te Edegem, op 200 meter van de grens met Antwerpen en vlakbij alle grote Antwerpse verkeersaders. Klik op de beelden voor meer details van deze ruimtes.

 
 
 
 

Hack the Future 2017 - Youtube movie (c) CronosGroep

 
 

Veelgestelde vragen:

 • Heeft BLWRK de mogelijkheid om ook inhoudelijk te werken in mijn evenement ?
  Jazeker, we hebben een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde consultants die we kunnen inschakelen voor jouw activiteit.

 • Kan ik extra beamers, flipcharts, schermen huren ?
  Al onze zalen zijn standaard uitgerust met deze faciliteiten. Moest je nog extra middelen nodig hebben, geef het gerust aan.

 • Kan ik als privé persoon een zaal of de bar voor een feest huren ?
  Op dit moment nog niet. We werken eraan om de bar te upgraden en vanaf de tweede helft van 2019 ook open te stellen voor publiek. Onze faciliteiten zijn vandaag voornamelijk gericht op een professioneel publiek.

 • Mag ik een trouwfeest, communniefeest, babyborrel in BLWRK organiseren ?
  Neen, we voorzien geen faciliteiten voor privé feesten.

 • Kan ik mijn eigen cateraar voorzien ?
  We hebben onze standaard cateraars met wie we graag samenwerken. Zij kennen de mogelijkheden van onze site goed. Met een nieuwe cateraar is het steeds even zoeken, dus doen we dit liever niet.

 • Is de eerste verdieping toegankelijk voor mindervaliden ?
  Spijtig genoeg is de eerste verdieping, waar onze zalen en het sanitair zich bevinden, enkel bereikbaar via een brede trap. Met wat mankracht kunnen mensen met een rolstoel naar boven gedragen worden.