• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem

Succesvol samenwerken: in alliantie of netwerkorganisaties - tips & tricks

 

Waar draait het om ?

Of je nu in een grote organisatie of KMO aan de slag bent, en daarbij als ondernemende freelancer of KMO met één of meerdere collega’s de handen in elkaar slaat, je wil dat de samenwerking slaagt. Een goede samenwerking vraagt best wel wat investering. In energie, tijd, geld,…Waarom je besluit samen te werken kan om verschillende redenen zijn: omdat je nood hebt aan complementaire slagkracht of expertise, omdat je grotere projecten wil oppakken en het ondernemersrisico wil spreiden, je je weer meer wil focussen op wat jij graag doet…. De redenen zijn legio.

Ad hoc samenwerken en het organisch laten groeien, is helemaal prima. Werken op basis van vertrouwen en mits de ‘klik’ er is, dat is gewoon een basisvoorwaarde. Gezond boerenverstand. Tot je op het punt komt dat je méér of het anders wil. Hoe pak je dat nu het beste aan, vertrekkend vanuit jouw – jullie dan ! – ambities ?

 

Dus….doelgroep ?

Zelfstandigen, freelancers, ondernemers en bedrijfsleiders van K(m)O die besluiten over de grenzen van hun eigen zaak, praktijk, bureau, organisatie of bedrijf structureel en duurzaam samen te werken met gelijkgestemden

 

Wat mag je verwachten ? Of, WIFY…

  • Een korte theoretische kadering: Ppt met de tips & tricks vanuit praktische case(s)
  • Enkele formats waarmee we meteen zelf ook aan de slag gaan: samenwerkingscanvas bv.
  • P2P interactie: Laten we gebruik maken van de collectieve wijsheid van de groep deelnemers

 

Nog een toemaatje !

Ik verloot onder de deelnemers 1u gratis business coaching online.

 

Over Ingrid

Als consultant kwam ik 25 jaar in grote en kleine bedrijven, in heel diverse sectoren. Ik zag er dat medewerkers vaak vastzitten in hun functie. Andere talenten inzetten, initiatief nemen? Vaak werd dat afgeblokt. Of beperkt tot gekende oplossingen. Zo misten bedrijven enorm veel kansen. Zonde toch…

Tegelijk zag ik ook veel mooie, succesvolle samenwerkingen. Ik leerde welke succesfactoren daar de doorslag gaven. En welke valkuilen je best vermijdt.

 

schrijf je in via onderstaand formulier