• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem

Workshop jezelf en je bedrijf versterken met coworking

 

Heb je zin om in beweging te komen naar meer groei en versterking van jezelf én je bedrijf en daar samen de kracht van co-working in te ontdekken?

Kom dan zeker mee doen met de eenvoudige, laagdrempelige en concrete verandermethode JUMP. 

 

Samen gaan we dan ‘jumpen’. Neen, niet letterlijk springen ;-) 

maar wel sprongen maken in je eigen ontwikkeling en dat van je bedrijf.

Jump Movement is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of intentie. Zo'n gesprek bestaat uit 7 stappen die je inzichten en inspiratie geven en brengen naar een volgende stap of sprong over iets dat jij wilt gaan doen, of waar je juist mee wilt stoppen.

JUMP gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt ze zelf verantwoordelijk voor en trots op hun eigen ontwikkeling. Deze cirkelmethode kadert helemaal in de geest van het nieuwe werken en co-creëren aan nieuwe samenwerk- en samenlevingsvormen waar ieders inbreng even belangrijk is.

Jump Movement is in Nederland ontstaan en graag willen we het in België verder introduceren. Het is verrassend leuk en eenvoudig. Tienduizenden mensen gingen je al voor!

We kijken uit naar jouw bijdrage.

 

Begeleiding:

Katrien De Keyzer van het communicatie- en co-creatiebureau De Kleuren van de Keyzer helpt hooggevoelige missieonderneemsters en sociaal bewogen organisaties

  • via co-creatiemethodes van binnenuit hun zaak of organisatie in flow te creëren  
  • met personal branding en authentieke communicatie écht zichtbaar te worden.
 

schrijf je in via onderstaand formulier