• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • België

NETWERKEN MET VERSE KOFFIE(KOEKJES) IN EEN FORT

Maak kennis met inspirerende ondernemers in een coworking space waar het knettert van de energie. We verhogen de sfeer door telkens een origineel netwerkspel te organiseren zodat iedereen elkaar heeft gehoord en gezien.

Deze keer trakteren we op 'Community Radio'. We geven de micro aan jullie en aan enkele 'beautiful people' uit onze coworking community. Onze Bolwerkers vertellen jullie met passie kort iets over hun bedrijf. 

WAAR EN WANNEER?

Onze Blwrk Open Coffee gaat door in coworking space het Bolwerk, een ondernemershub in het monumentale Fort 5, waar ondernemers samenwerken en elkaar elke dag naar een hoger niveau tillen.

Elke vierde donderdag van de maand kickstarten we in het Bolwerk je werkdag. Van 8u tot 10u vergroot je je netwerk en vertel je jouw verhaal onder het genot van een lekker koffiekoekje.

Samen met coworker Johan Huygh van ToManage doen wij ons best om elke maand de gezelligste Open Coffee van de regio te organiseren.

INSCHRIJVEN?

Dat hoeft niet, maar hebben we wel graag. Schrijf je via de link in op Eventbrite waar je ook ontdekt wie er nog komt! En vergeet zeker je businesscards niet!