• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • België

Op vrijdag 16 juni is er van 12 tot 14 uur weer een introductieworkshop ‘Meditatie, Brain science en Emotionele intelligentie’ in het Bolwerk, gegeven door Greet Dom.

Nieuwsgierig naar de wondere wereld van je brein, hoe het verandert, en vooral ook hoe je het zelf kan trainen voor meer stabiliteit, focus, scherpte en welzijn?

Ontdekken hoe mediteren werkt, wat het doet, en vooral hoe praktisch en concreet het kan zijn? Voor je eigen rust en welzijn, maar ook voor beter relaties op het werk en thuis. 

MBE (‘Mindfulness Based Emotional intelligence’) is een meditatievorm die ontstaan is binnen Google, en momenteel haar weg vindt in het bedrijfsleven. Medewerkers leren de techniek en het proces van mediteren, en rapporteren na afloop vaak een toename van hun levenskwaliteit, productiviteit en creativiteit. 

Iedereen kan het, je hoeft er geen speciale eigenschappen voor te hebben. Je hoeft er zelfs niet in te geloven ;-). Kom het gewoon eens proberen.

De workshop bestaat uit een interactieve presentatie, en een paar oefeningen. Zodat je zelf kan ervaren hoe mediteren werkt. 

Nieuwsgierig? Je bent van harte uitgenodigd. Inschrijven kan door te mailen naar Greet Dom.

Speek me gerust aan als je er iets over wil vragen

Groet, Greet Dom