• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • België

100 GOEDE ANTWOORDEN OP ÉÉN VRAAG? DAT IS DURFTEVRAGEN.

Durftevragen is een concept dat je echt eens moet meemaken. Je kunt daarvoor regelmatig in het Bolwerk terecht. Deze keer nodigt Katrin Derboven je uit in het Bolwerk. 
Elkaar inspireren, netwerken en brainstormen tegelijk? Durftevragen is een combinatie van deze drie delen. 

PRAKTISCH

Inschrijven doe je via: www.durftevragen.be/agenda. Welkom vanaf 18u45, we starten stipt om 19u. Het is niet gratis, je bepaalt wat je betaalt en hoe je dat doet, achteraf. Er zijn drankjes te koop aan schappelijke prijzen.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens een Durftevragen workshop gaan we 3 uur lang aan de slag met elkaars vragen en tips. Aan het einde van de avond gaat iedereen naar huis met een berg tips, trucs, ideeën en contacten.

IS HET IETS VOOR JOU?

Heb je een vraag, een droom of een project waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Wil je je kennis, ervaring en netwerk delen met anderen? Heb je zin in een energie-boost en een toffe ervaring? Dan is Durftevragen iets voor jou. Bovendien is deze Durftevragen sessie uniek omdat ze gericht is naar freelancers en trainers. Werk je als zelfstandige of organiseer je trainingen dan ben je omringd door andere experten in je vakgebied wat zeker extra toegevoegde waarde zal brengen voor jouw vraagstuk. Ligt jouw expertise elders, dan kan je uiteraard ook aansluiten en bijdragen vanuit jouw ervaring.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?

Naast een bijzondere ervaring en een fijne herinnering neemt elke vrager een flip-over vel vol tips, trucs, ideeën en contacten mee. De tips worden gedeeld met iedereen die er was, dus iedreen heeft er baat bij om te delen.

DE BASIS

Durftevragen is gebaseerd op een aantal principes. Dit zijn er een paar: 
- Mensen vinden het leuk een ander te helpen. 
- Groeien begint met geven en van geven wordt je gelukkig.
- Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat.
- Waarde uitwisselen genereert energie.
- We leven in een wereld van overvloed.

WAARDEBEPALING ACHTERAF

Durftevragen is niet gratis. Het werkt op basis van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf zelf bepaalt wat je deelname aan de sessie je waard is.
Je kunt betalen door een geldbedrag over te maken en evt. een factuur te ontvangen of door iets te voorzien van het verlanglijstje dat de begeleider heeft gemaakt, met zaken die ze graag zouden willen hebben, waar ze blij van worden. Zo kun je de begeleider bedankern voor zijn/haar tijd. De wenslijst krijg je toegestuurd na inschrijving. Was het niet waardevol voor jou, dan horen we dat ook graag. Meer info vind je op: http://www.durftevragen.com/waardebepaling-achteraf/

DURFTEVRAGEN ONLINE

Web : www.durftevragen.be
Twitter : #durftevragen

WIL JE MEEDOEN?

Inschrijven kan enkel via: www.durftevragen.be/agenda

PS

ALS MENSEN ECHT VRAGEN WAT ZE WILLEN IS DE KANS DAT ZE DIT OOK KRIJGEN AANZIENLIJK GROTER.