• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • België

Doel van de dauwtrip

Er is zoveel te doen, zoveel prioriteiten, zoveel dingen die je aandacht vragen dat er (bijna) geen tijd meer overblijft om bewust stil te staan bij je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarom lassen we dit moment van rust en reflectie in. Een moment waardoor jij terug de bomen door het bos zal zien (ook letterlijk), een moment dat je de helderheid zal schenken van de ontwakende natuur, een moment dat je oplaadt om zo vrolijk en onbezorgd als kwetterende vogeltjes terug aan het werk te gaan met vernieuwde inzichten.

Dankzij de combinatie van het wandelen, de natuur, de buitenlucht, en de reflectieve vragen die je krijgt voorgeschoteld, zal je op een andere manier tot nadenken worden gebracht over die dingen die je bezig houden, zowel binnen je professionele als binnen je privé leven. Zo kun je achteraf weer doelgerichter verder in het realiseren van datgene wat je wil bereiken.

Praktisch

Donderdag 22 juni, verzamelen om 7u 's morgens aan de ingang van het Bolwerk (buiten)

Om 7u15 vertrekken we voor een inspirerende wandeling doorheen Fort V, en krijg je op verschillende plaatsen reflectieve vragen aangereikt.

Om 8u zijn we terug aan het Bolwerk, waar we met vernieuwde inzichten kunnen napraten en onze ervaringen kunnen delen tijdens de Open Coffee.

Deelname is kosteloos, maar niet gratis. Je verbindt je er tenslotte toe om op tijd aanwezig te zijn, een volledig uur te investeren in jezelf, en de dingen die je meeneemt uit de wandeling ook effectief in praktijk te brengen.

Voor deze wandeling hanteren we de Finse logica: "Slecht weer bestaat niet, enkel slechte kledij."

Zorg dus dat zowel je kledij als schoeisel is aangepast aan de weersomstandigheden en het natuurlijke terrein van Fort V.