De eerste Belgische Coworking Week is een feit. De hele week kun je door heel België coworking proberen op tal van coworking plekken en meedoen aan een hele rits events. Zo ook bij ons! Meer op de websitewww.coworkingweek.be

EVENTS DOOR EN VOOR COWORKERS:
 

LACHSESSIE * COMMUNICATIETRAINING * TWISTER * INFOSESSIE VOOR ZELFSTANDIGEN * MASSAGES * STOELENDANS *


MAANDAG 12 OKT: 
BLWK LACHSESSIE : 9-10 U

Wij beginnen de Coworking Week met lachen. Iets beters konden we niet verzinnen. Gelukscoach Inge Nassen leert ons in deze lachsessie lachen. Want.. opgewekt of naturel, voor je lichaam en geest is het weldadige effect precies hetzelfde. Meer lachen, jezelf en anderen aan het lachen krijgen doet wonderen. 

GRATIS (OF PAY IT FORWARD) NA INSCHRIJVING VIA DETTE@BLWRK.BE

*

DINSDAG 13 OKT:
TWISTER ! 12 U

Coworker Sofie Bogaerts nodigt ons uit voor een ouderwets spelletje twister. Gooi die beentjes (en armpjes) maar los! Aan het eind van de week kun je een welverdiende massage bestellen, dus smijt u!

INSCHRIJVEN NIET NODIG

*

WOENSDAG 14 OKT: 
STOELENDANS 15 U-15U15

Het legendarische spel met de stoelen, wie kent het niet? Een korte pauze tussen het harde werken door om nog eens als een doldwaze zot rond een paar stoelen te dansen. 

INSCHRIJVEN NIET NODIG

*

DONDERDAG 15 OKT:
INFOSESSIE ‘JOUW ADMINISTRATIE ALS ZELFSTANDIGE’ 12-14U

Verzekeringen, boekhouding en fiscaliteit: je regelt het als zelfstandige maar beter ineens goed. Bart Scheenaerts, initiatiefnemer van het Bolwerk en adviseur bij Verzekeringen Verellen, vertelt je welke verzekeringen vooor zelfstandigen en kleine bedrijven interessant zijn. Björn Ceulemans geeft een overzicht van de boekhoudkundige implicaties en mogelijkheden en Luk Janssens, fiscaal jurist, leert je hoe je belastingtechnisch het best te werk gaat.

GRATIS (OF PAY IT FORWARD) NA INSCHRIJVING VIA DETTE@BLWRK.BE


*

VRIJDAG 16 OKT:
WORKSHOP ‘COMMUNICATIE EN INTERACTIE’ 12-13U30

We hebben het allemaal al eens meegemaakt: iemand komt naar je toe en geeft je de volle lading over een fout die je zou hebben gemaakt. Je bent totaal overdonderd, weet niet hoe te reageren en stamelt maar wat. Of je reageert gebeten, met alle gevolgen van dien…

In deze workshop gegeven door coworker Bart Sterken gaan we dieper in op dit soort situaties. We stellen ons volgende vragen (en geven er antwoord op):

  • Hoe verlopen interacties tussen mensen en welk mechanisme zit daar achter?
  • Hoe kun je op een niet-aanvallende manier iets (negatiefs) zeggen tegen iemand?
  • Hoe kun je op een assertieve manier ‘neen’ zeggen?
  • Hoe reageer je op een aanvallende communicatiestijl?

Deze workshop is een pay-it-forward actie van co-worker Bart Sterken van Linguistix. Bart brengt rust en structuur in bedrijven, via opleidingen, coaching, workshops en procesanalyse.

GRATIS (OF PAY IT FORWARD) NA INSCHRIJVING VIA DETTE@BLWRK.BE

*

VRIJDAG 16 OKT:
BLWRK MASSAGE MOMENTJE VR 16 OKT 14-17U 5 € P/15MIN

Lang op een stoel zitten is niet goed voor je, zeker niet een hele week (zelfs niet als het coworking week is). Een wandeling in ons fort doet wonderen, maar dit keer komt de ontspanning naar jouw bureaustoel. Gelukscoach Inge Nassen trakteert je voor een mini-prijsje op een stoelmassage zodat je na een kwartier nóg lekkerder in je vel zit!

5 € P/15MIN NA INSCHRIJVING VIA DETTE@BLWRK.BE