• het Bolwerk (map)
  • Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • België

Blockchain

Paul Bessems heeft samen met Walter Bril het boek Blockchain Organiseren geschreven. Op 8 juni komt hij erover spreken in Het Bolwerk te Edegem. Paul is oprichter van Weconomics Foundations en Weconet.

Een aantal initiatieven in de circulaire-, functionele-, collaboratieve- en deeleconomie bereiden via de principes van blockchain organiseren hun opschaling en EU GDPR compliancy volop voor. We lichten een aantal voorbeelden tijdens het event toe. En er is kans tot netwerking om ook uw eigen project verder te brengen.

Over het boek

Hoewel de impact van Blockchain Organiseren op langere termijn groot zal zijn, zal de inbedding van Blockchain Organiseren in ons dagelijks leven,eerder evolutionair dan revolutionair zijn. Het boek richt zich vooral op de organisatorische inbedding van blockchaintechnologie. 

Dit evenement is een organisatie van Weconomics Foundations, Co:Inpetto en coworking het Bolwerk.


Over Co:Inpetto

Co:Inpetto ontwerpt over organiserende eenheden heen processen die via privacy by design en blockchain principes kunnen opschalen. Co:Inpetto is partner van Weconomics Foundations en Weconet. Lees verder ophttps://co-inpetto.org/

Over Het Bolwerk

Coworking het Bolwerk is een project van Appelblauwzeegroen. Appelblauwzeegroen is gericht op nieuwe vormen van werken en samenwerken. Meer lees je op www.abzg.be. Het Bolwerk stelt zijn locaties ter beschikking voor dit event. Meer informatie over Het Bolwerk vind je op hun website www.blwrk.be.

Doelgroep voor het event en boek

We richten ons op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen. Wij denken aan organisatieontwerpers, (IT)architecten, beleidsmakers, onderzoekers, adviseurs, trainers en softwareontwikkelaars.

Praktisch

We starten om 19.00 uur, welkom vanaf 18.30 uur
Heb je vragen ? Neem contact met ons op via lieve.vereycken@co-inpetto.org of info@blwrk.be.
Het boek Blockchain Organiseren zal te koop worden aangeboden tijdens het event.

P.S.: als 19 mei je beter zou passen, dan kan je ook een symposium rond het boek bijwonen in Nederland - meer info via https://co-inpetto.org/events/