BOEKLANCERING THE SECRET OF INFLUENCE
Mastering the art of inspirational leadership

Hoezeer ben jij een influencer op jouw vakdomein? Werk je op je optimale niveau? Kun je je kwaliteiten laten bovendrijven en ten volle inzetten? In het boek ‘The Secret of Influence: Mastering the Art of Inspirational Leadership’, geeft Dirk Van Loon inzicht in hoe het positief beïnvloeden van anderen ervoor zorgt dat mensen gaan investeren en geloven in jou, of het nu op persoonlijk of professioneel vlak is. 

Mark Zuckerberg heeft aangetoond dat hij een grote influencer en leider is in zijn bedrijf. De tijden veranderen en jij, als invloedrijke leider, moet meebewegen. Het gaat niet over functietitels maar over echte samenwerking en creativiteit. 
Als changemanager en transformatie expert, heeft Dirk mensen en organisaties over de hele wereld geleerd hoe ze zich engageren en anderen kunnen inspireren om een verschil te maken. Hij deelt zijn kennis rechtstreeks vanuit ervaringen en eigen lessen. Door je zijn technieken eigen te maken kun je een beweging van verandering in gang zetten.

Tijdens deze boeklancering wil Dirk het met je hebben over zijn boek en zijn waardevolle kennis delen. Zijn doel is de ‘top achiever’ in jou los te maken. 
Je vindt hier meer informatie over zijn boek:
https://amzn.com/B01CO9IRXQ

MEER OVER DIRK VAN LOON

Dirk is een veel gevraagd coach en transformatie expert. Hij heeft heel zijn hele loopbaan gewijd aan het helpen van zijn klanten om hun organisaties te verbeteren en deze ervaring wenst hij zoveel mogelijk te delen met iedereen.
Dirk Van Loon is daarnaast een gedreven ondernemer. Zijn expertise ligt o.a. in Conflict Resolution, Stress Management en Transition Management. Hij is ook bedreven in Operations- , Project-, Changemanagement, Business Strategy, en ondernemerschap.

Dirk investeert continue in zijn persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden zodat hij steeds alert blijft op wat er in de bedrijfswereld afspeelt zodat hij zijn klanten zo optimaal mogelijk kan ondersteunen.
Op dit moment is hij trotse eigenaar van een adviesbureau, in die hoedanigheid heeft hij het afgelopen decennium veel verschillende bedrijven geholpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Met "stabiele groei" als primair doel is Dirk en zijn toegewijde team in staat om een op maat gemaakte ondersteuning te bieden voor zowel individuen als organisaties zodat zij beslagen op het ijs kunnen komen om competitief blijven in deze snel evoluerende omgeving met groeiende concurrentie en prestatie druk.

Door de jaren heen, heeft Dirk daarnaast tal van leidinggevende functies ingevuld. Hij was Proces Transformer & Project Manager bij Nike, Project Manager voor Company Atlas Copco, Transformatie Manager van Company AB-Inbev en General Manager van Company Bare International. 
Sinds kort is hij ook een Amazon bestseller met zijn boek ‘The Secret of Influence: Mastering the Art of Inspirational Leadership’.

PROGRAMMA

19u Ontvangst
19u30 Boekbespreking en talk door Dirk Van Loon
20u00 Netwerkmoment met winetasting

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor deze avond is gratis maar wel verplicht. Let op: Als je ingeschreven bent, wordt je verwacht. We rekenen een no show kost van 20 € aan als je je inschrijving niet 48 uur voorafgaand aan het evenement annuleert. Door je te registereren via Eventbrite ga je daarmee akkoord.

Schrijf je in : http://boeklanceringdirkvanloon.eventbrite.nl/