“Als geen ander in mijn business ben ik in staat…”

Kun je helder uitleggen waarom mensen bij jou moeten zijn en niet bij de anderen? Wat vertel je daarbij, behalve uitleggen wat je doet? Moet je vaak te veel uitleg geven voordat je (potentiele) klant interesse toont? En is prijs vaak je enig sterke argument?

Kom dan op dinsdag 4 september om 12.30 uur naar deze workshop over positionering. En ontwikkel je eigen marketing capaciteiten.

In deze interactieve workshop leer je wat een duidelijke, onderscheidende positionering voor jouw business kan betekenen. Een marktpositionering is eigenlijk niks anders dan een kort en helder antwoord op de vraag: “Als geen ander in mijn business ben ik in staat…”. Of: dat wil ik voor mijn klanten zijn en wel daarom. Met als gevolg dat je voor elk contactmoment exact weet wat je moet doen en hoe. Je positionering scherpstellen zorgt ervoor dat je je aanbod overtuigend weet neer te zetten.

Deze workshop wordt gegeven door Frank Düring, coworker in het Bolwerk en Marketing Mentor. Je leest verder over zijn aanpak in marketing en merkstrategie op http://www.demarketingmentor.com/.