Donderdag 17 september is Bizidee in the house met een nieuwe inspiratiedag.

Inspiratiedagen zijn er om te inspireren, om te leren en om erachter te komen of jij klaar bent voor het ondernemerschap... Ontmoet andere ondernemende geesten, scherp je expertise aan en doe nieuwe contacten op. Er zijn workshops waar je op kunt intekenen en je kunt je aanmelden voor speedcoachings met experts.


HET PROGRAMMA

Het programma in detail

Bizidee voorziet zowel workshops als (speed)coaching sessies. Maak zelf je keuze naar welke sessie je gaat. Let wel, workshops en (speed)coaching sessies worden op dezelfde tijdstippen georganiseerd en overlappen elkaar bijgevolg.

Er zijn allerhande experten en generalisten aanwezig waar coaching sessies mee ingepland kunnen worden. Bij experten heb je recht op sessies van 45 minuten personal coaching.

Aangezien je bij een generalist meer tot in de diepte van het ondernemingsplan zal werken, voorzien wij hier 2 uur durende sessies. Bij boeking van een generalist zal vooraf gevraagd worden om jouw 1ste versie van het ondernemingsplan aan Bizidee te bezorgen. Dit zal gescreend worden en bij goedkeuring bezorgen wij het ondernemingsplan aan de desbetreffende generalist. Op deze manier kan jouw coach zich voorbereiden en tijdens jouw coaching sessie bepaalde issues, knelpunten rond de opstelling van je ondernemingsplan in alle rust bespreken.

Bekijk zeker op de website vooraf de aanwezige profielen van de coaches, op die manier kan je gericht vragen gaan stellen. De workshops gaan door van 14-16u en van 16u-18u.


SPEEDDATES

Speeddaten kun je met Sara Rachdi, Christel Hellemans, Gert Gijbels, Filip Houdenaert, Gertjan de Jager, Karen Bluekens, Ingrid Willems, Kris Fastenaekels en An Quathoven.

We eindigen met een plenaire sessie en een netwerkmoment met broodjes!

INSCHRIJVEN IS GRATIS

Alle informatie en de link om in te schrijven vind je hier