• Het Bolwerk, Vestinglaan 55
  • 2650 Edegem
  • Belgium

A.NYPARTY 2015

A.NYparty is een inspirerende nieuwjaarsdrink voor alle ondernemende geesten, zelfstandigen en startups van de Provincie Antwerpen. Omdat freelancers en zelfstandigen geen baas hebben die een nieuwjaarsdrink verzorgt, maar vooral omdat netwerken en proosten op het nieuwe jaar leuker is met gelijkgestemden! Volg het event via de A.NYparty website en Facebook.

HOE, WAAR, WANNEER?

A.NYparty 2015 gaat door in het Bolwerk, coworking en creatieve hub in het binnenfort van Edegem op donderdag 29 januari 2015 vanaf 20u. Bij je inschrijving, via de A.NYparty website,  ontvang je alle details. Welkom op een avond waar je energieke, inspirerende en ondernemende mensen ontmoet en geniet van optredens en netwerkacties op een heel bijzondere locatie: het 150 jaar oude binnenfort van Edegem.

DE MISSIE

Zoveel mogelijk ondernemende, innovatieve en creatieve netwerken rond Antwerpen samenbrengen in een netwerkevent dat gedragen wordt door al deze partners. In 2015 doen we het eens vanuit de Zuidrand van Antwerpen.

VOORGAAND

De laatste editie, op 10 januari 2014 in Designcenter de Winkelhaak, was met een opkomst van 450 mensen absoluut een succes te noemen. A.NYparty werd toen gerealiseerd door de Stad Antwerpen, Antwerp Powered By Creatives, Designcenter de Winkelhaak, AMS, Flanders DC, Freelance Netwerk, Zelfstandigen.be, UNIZO, SmartBe, Young Prozzz, Creative Network, Bar d’office, Burooz en vele andere partners en sponsors.

In 2010 organiseerde Saskia Videler voor het eerst een A.NYdrink nieuwjaarsfeest voor zelfstandigen en kleine KMO’s waarop 50 ondernemers afkwamen. Het initiatief kreeg een vervolg in 2011, toen in coworking ASPACE een geslaagde editie doorging voor 100 deelnemers. Vanaf dan was ANYparty niet te stoppen en ontvingen organisatoren Saskia Videler en Dette van Zeeland in Designcenter de Winkelhaak in 2013 al 350 en in 2014 maar liefst 450 professionals uit Antwerpen en omstreken.

INFO & CONTACT

Alle actuele informatie vind je op de A.NYparty website: www.anyparty.be

Op onze A.NYparty-facebookpagina volg je ANYparty op de voet!
Adres van A.NYparty 2015 is het Bolwerk, binnenfort Edegem, Vestinglaan 55, 2650 Edegem.
Voor al je vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Dette van Zeeland