100 GOEDE ANTWOORDEN OP ÉÉN VRAAG? DAT IS DURFTEVRAGEN.

Durftevragen is een concept dat je echt eens moet meemaken. Je kunt daarvoor regelmatig in het Bolwerk terecht. Deze keer nodigen Christine Wittoeck en Steven Selleslags je uit voor een open Durftevragen voor Freelancers en Trainers in het Bolwerk. 
Elkaar inspireren, netwerken en brainstormen tegelijk? Durftevragen is een combinatie van deze drie delen. 

PRAKTISCH

Inschrijven doe je via: www.durftevragen.be/agenda. Welkom vanaf 17u30, we starten stipt om 18u. Het is niet gratis, je bepaalt wat je betaalt en hoe je dat doet, achteraf. Er zijn drankjes te koop aan schappelijke prijzen. Wil je een soepje met brood mee-eten tegen een klein prijsje, laat dit dan minimaal 1 dag vtv weten aan dette@blwrk.be, dan bestellen we het voor jou. 

OVER DE INITIATIEFNEMERS

Christine Wittoeck is niet alleen Durftevragen facilitator, ze geeft tevens workshops, training en coaching rond zelf management en persoonlijke effectiviteit. Ze maakt deel uit van Samurai@work en is de drijvende kracht achter Digital Detox.

Steven Selleslags is de oprichter van activate.me, een platform voor cursussen en workshops die body én mind stimuleren. Daarnaast is Steven actief betrokken bij dONUS, the development bonus ofwel een innovatief HR concept dat de brug slaat tussen persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en total reward.

WAT IS DURFTEVRAGEN?

Het is een fantastische inspiratieboost. Een toffe manier om te brainstormen en andere mensen te leren. Durftevragen brengt mensen en wensen bij elkaar. Het resultaat is dat mensen, die elkaar vaak nog niet kenden, elkaar helpen om dromen waar te maken en ambities te realiseren. Durftevragen omdat het kan!

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens een Durftevragen workshop gaan we 3 uur lang aan de slag met elkaars vragen en tips. Aan het einde van de avond gaat iedereen naar huis met een berg tips, trucs, ideeën en contacten. Werknemers, ondernemers, zelfstandigen, werkzoekenden, studenten; iedereen is welkom!

IS HET IETS VOOR JOU?

Heb je een vraag, een droom of een project waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Wil je je kennis, ervaring en netwerk delen met anderen? Heb je zin in een energie-boost en een toffe ervaring? Dan is Durftevragen iets voor jou. Er zijn geen beperkingen of voorwaarden. Zelfs het hebben van een eigen vraag is niet noodzakelijk. En alles wordt uitgelegd!

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?

Naast een bijzondere ervaring en een fijne herinnering neemt elke vrager een flip-over vel vol tips, trucs, ideeën en contacten mee. De tips worden gedeeld met iedereen die er was, dus iedreen heeft er baat bij om te delen.

DE BASIS

Durftevragen is gebaseerd op een aantal principes. Dit zijn er een paar: 
- Mensen vinden het leuk een ander te helpen. 
- Groeien begint met geven en van geven wordt je gelukkig.
- Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat.
- Waarde uitwisselen genereert energie.
- We leven in een wereld van overvloed.

WAARDEBEPALING ACHTERAF

Durftevragen is niet gratis. Het werkt op basis van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf zelf bepaalt wat je deelname aan de sessie je waard is. 
Je kunt betalen door een geldbedrag over te maken en evt. een factuur te ontvangen of door iets te voorzien van het verlanglijstje dat de begeleider heeft gemaakt, met zaken die ze graag zouden willen hebben, waar ze blij van worden. Zo kun je de begeleider bedankern voor zijn/haar tijd. De wenslijst krijg je toegestuurd na inschrijving. Was het waardeloos voor jou, dan horen we dat ook graag. Meer info vind je op: http://www.durftevragen.com/waardebepaling-achteraf/

DURFTEVRAGEN ONLINE

Web : www.durftevragen.be
Twitter : #durftevragen 
LinkedIn : http://www.linkedin.com/groups?gid=2143656&trk=myg_ugrp_ovr

WIL JE MEEDOEN?

Inschrijven kan enkel via: www.durftevragen.be/agenda

PS

ALS MENSEN ECHT VRAGEN WAT ZE WILLEN IS DE KANS DAT ZE DIT OOK KRIJGEN AANZIENLIJK GROTER.